bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 113R00689 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 113R00689 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Het product Xerox 113R00689 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Xerox. Diverse printwinkels zoals Inktbaas.nl of printershop hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€78,50
Huismerk tarieven€39,25
FabrikantXerox
ProductXerox 113R00689 toner cyaan
Serienummer113R00689
Officiële kleurcyaan
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-code0095205219418

Goedkoopste Xerox 113R00689 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 113R00689 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels als 123inkt en inktknaller.nl.
 • Originele 113R00689 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €78,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar gespecialiseerde aanbieders waar je de beste 113R00689 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 113R00689 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €86,35. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €78,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €39,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 113R00689 toner cyaan originele inkt€78,50
Xerox 113R00689 toner cyaan multipack (merk toners)€157,00
Xerox 113R00689 toner cyaan huismerk inkt * €39,25
Xerox 113R00689 toner cyaan huismerk duopack * €78,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 113R00689 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gemakkelijk Xerox 113R00689 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
xerox-113r00689-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 113R00689 inkt van Xerox kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 113R00689 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

Xerox 113R00689 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 113R00689 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 113R00689 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel check je bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende inktproblemen met de Xerox 113R00689 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 113R00689 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Xerox 113R00689 met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €64,88 excl. de btw (dat betekent €78,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €157,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 113R00689 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €39,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 113R00689 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 113R00689 alternatief kiezen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is goedkoper en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 113R00689 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie