bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46508710 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 46508710 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je erkende inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. De OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” toners van OKI. Heel wat winkels als bijv. Mediamarkt.nl en Officesavers faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€116,50
Huismerk prijzen€58,25
FabrikantOKI
ProductOKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit
Seriecode46508710
Officiële kleurmagenta
Capaciteit3.000 prints
EAN-code5031713067337

Goedkoopste OKI 46508710 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46508710 toner is 3.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops als Inkclub en Handyman.nl.
  • Originele 46508710 inkt toners haal je in huis vanaf €116,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsprinten in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Brush Script.
  • Via deze site vind je betrouwbare webshops waar je voordelig en snel 46508710 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €128,15. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €116,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €58,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€116,50
OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€233,00
OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €58,25
OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €116,50
Prijstabel voor de 46508710 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 46508710 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De bekende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-46508710-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46508710 inkt van OKI kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €116,50).

OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 46508710 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 46508710 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
  • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bekijk je gangbare issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse printproblemen bij de OKI 46508710 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 46508710 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €96,28 excl. de btw (dat is €116,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €233,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 46508710 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €58,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46508710 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 46508710 alternatief aanschaffen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 46508710 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie