bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 6510E 66061627 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-6510E inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je geschikte inktwebshops voor extra voordelige toners. Het product Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks met de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Toshiba. Meerdere shops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Inktwereld.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€54,50
Huismerk prijzen€27,25
MerkToshiba
ProductToshiba T-6510E toner zwart 4 stuks
Productcode66061627
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit1.350 g
EAN-code4250081507226

Goedkoopste Toshiba T-6510E inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 66061627 toner is 1.350 g. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij bedrijven als Inktweb.nl of Paradigit.
  • Originele 66061627 inkt toners haal je in huis vanaf €54,50.
  • Toshiba imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
  • Via deze site vergelijk je de meest bekende inktshops waar je probleemloos en snel 66061627 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €59,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €54,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €27,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks originele inkt€54,50
Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks multipack (merk toners)€109,00
Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks huismerk inkt * €27,25
Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks huismerk duopack * €54,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 66061627 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba inkopen?

Meteen Toshiba T-6510E inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
  • Grote platformen als Bol.com, Ebay, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-6510e-66061627-zwart-black-toner

Originele zwarte 66061627 inkt van Toshiba kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €54,50).

Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 66061627 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Toshiba T 6510E huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Toshiba geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel vind je bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene toner-problemen met betrekking tot Toshiba T-6510E inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-6510E met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €45,04 excl. btw (dat maakt €54,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €109,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 66061627 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €27,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het stukje tape weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-6510E toner zwart 4 stuks huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 66061627 alternatief inkopen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Toshiba T-6510E toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding controleer je of de budget Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie