bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01148 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R01148 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je goede aanbieders voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R01148 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Xerox. Een groeiend aantal inktshops zoals Staples of Sneltoner.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€152,50
Huismerk prijzen€76,25
MerkXerox
TypeXerox 106R01148 toner zwart
Seriecode106R01148
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-nummer0095205242546

Goedkoopste Xerox 106R01148 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 106R01148 toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze hanteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

  • De beste inkt schaf jij aan via webshops zoals Officesavers & Alleeninkt.nl.
  • Originele 106R01148 inkt toners zijn te bestellen v.a. €152,50.
  • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste webshops waar je snel en simpel 106R01148 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01148 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €167,75. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €152,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €76,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01148 toner zwart originele inkt€152,50
Xerox 106R01148 toner zwart multipack (merk toners)€305,00
Xerox 106R01148 toner zwart huismerk inkt * €76,25
Xerox 106R01148 toner zwart huismerk duopack * €152,50
Overzicht met prijzen van de 106R01148 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Gelijk Xerox 106R01148 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01148-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01148 inkt van Xerox bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01148 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutcodes. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • De negatieve kant van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €152,50).

Xerox 106R01148 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 106R01148 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Xerox 106R01148 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
  • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan veel voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende problemen bij de Xerox 106R01148 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01148 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R01148 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €126,03 excl. btw (wat neerkomt op €152,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €305,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01148 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €76,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01148 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R01148 alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is lager en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01148 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte bekijk je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie