bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 970C cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother LC 970C inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printshops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Brother LC 970C met kleurcode cyaan (blauw) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van Brother. Heel wat leveranciers zoals bijvoorbeeld Office Centre & printershop verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€9,00
Huismerk vanafprijs€4,50
FabrikantBrother
ModelBrother LC 970C
ProductnummerLC970C
Kleurencyaan
Inhoud (ml)6,1 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Brother LC 970C inkt kopen april 2024

De inhoud (ml) van de LC970C cartridge is 6,1 milliliter. Het printvermogen is 300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl en Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen leveren zij ook een goed huismerk.

  • De beste inkt is te koop bij winkels zoals Inktshop.nl & Printabout.nl.
  • Originele LC970C inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €9,00.
  • Brother imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
  • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar geschikte winkels waar je snel en simpel LC970C cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Brother LC 970C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €9,90. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €9,00. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €4,50. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Brother LC 970C originele inkt€9,00
Brother LC 970C multipack (merkcartridge)€18,00
Brother LC 970C huismerk inkt * €4,50
Brother LC 970C huismerk duopack * €9,00
Geschatte prijzen van de LC970C cartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Meteen Brother LC 970C inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij computerzaken. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Populaire inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
brother-lc-970c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC970C inkt van Brother bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Brother LC 970C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van Brother leveren de mooiste printjes.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €9,00).

Brother LC 970C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het LC970C huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Brother LC 970C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Brother verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende inktproblemen met de Brother LC 970C inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Brother LC 970C inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 970C met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €7,44 excl. btw (dat betekent €9,00 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €18,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer LC970C betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €4,50) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Brother LC 970C huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk LC970C alternatief selecteren is doorgaans lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Brother LC 970C inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Brother inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de bijgevulde Brother inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie