bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 1100HYC cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Brother LC 1100HYC inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij erkende printwinkels voor betaalbare cartridges. Het patroon Brother LC 1100HYC met kleurcode cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de originele patronen van Brother. Flink wat inktwebshops als Handyman.nl & Go4inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€12,25
Huismerk prijzen€6,13
FabrikantBrother
TypeBrother LC 1100HYC
ProductcodeLC1100HYC
Kleurencyaan
Volume (ml)10,1 milliliter
Printcapaciteit750 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Brother LC 1100HYC inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de LC1100HYC cartridge is 10,1 milliliter. De intensiteit is 750 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Brother inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals 112supplies of Inktbaas.nl.
 • Originele LC1100HYC inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €12,25.
 • Brother imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snelle modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic of Garamond.
 • Via deze site vergelijk je de populairste printshops waar je goedkope LC1100HYC cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Brother LC 1100HYC cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €13,48. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €12,25. De meest betaalbare optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €6,13. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 1100HYC originele inkt€12,25
Brother LC 1100HYC multipack (merkcartridge)€24,50
Brother LC 1100HYC huismerk inkt * €6,13
Brother LC 1100HYC huismerk duopack * €12,25
Prijsoverzicht van de LC1100HYC cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Brother aanschaffen?

Gelijk Brother LC 1100HYC inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Amazon, Wehkamp, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
brother-lc-1100hyc-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC1100HYC inkt van Brother kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Brother LC 1100HYC originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €12,25).

Brother LC 1100HYC huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het LC1100HYC huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 1100HYC cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Brother verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bekijk je veel voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene cartridge problemen aangaande Brother LC 1100HYC inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Brother LC 1100HYC inktcartridge ?
De kostprijs van een Brother LC 1100HYC met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €10,12 excl. btw (dus €12,25 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €24,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code LC1100HYC dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €6,13) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 1100HYC huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk LC1100HYC alternatief nemen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Brother LC 1100HYC inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het patroon in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie