bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3237Y geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 3237Y inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je erkende verkopers voor voordelige cartridges. Het patroon Brother LC 3237Y met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Brother. Veel verkopers als bijv. Staples en Sneltoner.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€20,50
Huismerk vanafprijs€10,25
FabrikantBrother
SoortBrother LC 3237Y
SeriecodeLC3237Y
Kleurcodegeel
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang2.000 prints
EAN-nummer4977766788076

Goedkoopste Brother LC 3237Y inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de LC3237Y cartridge is ml onbekend. De capaciteit is 2.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Easy-ink of Office Centre zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC3237Y inktcartridges kosten je ongeveer €20,50.
 • Brother imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar populaire leveranciers waar je probleemloos en snel LC3237Y cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Brother LC 3237Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €20,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €10,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Brother LC 3237Y originele inkt€20,50
Brother LC 3237Y multipack (merkcartridge)€41,00
Brother LC 3237Y huismerk inkt * €10,25
Brother LC 3237Y huismerk duopack * €20,50
Tabel met de geschatte prijzen van de LC3237Y cartridge (yellow) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother kopen?

Meteen Brother LC 3237Y inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Kooptip: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-3237y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC3237Y inkt van Brother kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Brother LC 3237Y originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €20,50).

Brother LC 3237Y huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het LC3237Y huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Brother LC 3237Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je de geel inkt van Brother verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht vind je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Brother LC 3237Y inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Brother LC 3237Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 3237Y met kleurcode geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €16,94 excl. btw (dat maakt €20,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €41,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer LC3237Y kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €10,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het stukje tape weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Brother LC 3237Y huismerk alternatief slim?
Het huismerk LC3237Y alternatief inkopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. Het tarief is gunstiger en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit kan je normaliter snel oplossen.

Hoe werkt de Brother LC 3237Y inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Brother inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste mag je het product in elkaar klikken. Ter controle bekijk je of de nagevulde Brother inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie