bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 3233Y geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Brother LC 3233Y inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de beste aanbieders voor goedkope cartridges. Artikel Brother LC 3233Y bedoeld voor de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Brother. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Go4inkt faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€13,75
Huismerk prijzen€6,88
LeverancierBrother
TypeBrother LC 3233Y
ProductnummerLC3233Y
Kleurgeel
Volume (ml)ml onbekend
Intensiteit1.500 prints
EAN-nummer4977766789387

Goedkoopste Brother LC 3233Y inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de LC3233Y cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 1.500 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktwereld.nl of Staples zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Brother inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals Officesavers & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele LC3233Y inktcartridges zijn te bestellen v.a. €13,75.
 • Brother imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snelle modus) of overweeg een lettertype als Ecofont of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende winkels waar je goedkoop en eenvoudig LC3233Y cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother LC 3233Y geel / yellow vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €15,13. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €13,75. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €6,88. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Brother LC 3233Y originele inkt€13,75
Brother LC 3233Y multipack (merkcartridge)€27,50
Brother LC 3233Y huismerk inkt * €6,88
Brother LC 3233Y huismerk duopack * €13,75
Overzicht met prijzen van de LC3233Y cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Brother inkopen?

Vandaag nog Brother LC 3233Y inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken tevens een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
brother-lc-3233y-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele LC3233Y inkt van Brother kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Brother LC 3233Y originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Brother en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante storing en meldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Brother hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €13,75).

Brother LC 3233Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het LC3233Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Brother LC 3233Y geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Brother geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende inktproblemen in relatie tot Brother LC 3233Y inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Brother LC 3233Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Brother LC 3233Y bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €11,36 excl. de btw (€13,75 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst moet je denken aan €27,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer LC3233Y betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €6,88) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Brother LC 3233Y huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk LC3233Y alternatief selecteren is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De prijs is gunstiger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 3233Y inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Brother inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer met elkaar verbinden. Nadien test je of de vernieuwde Brother inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie