bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 16 2 x 9818A002 drie kleuren / multicolor cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon BCI 16 2 x 9818A002 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende aanbieders voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon BCI 16 2 x met de kleur drie kleuren (multicolor) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal inktshops als Inkt-bestellen.nl & inktcartridge store verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€20,75
Huismerk vanafprijs€10,38
LeverancierCanon
ArtikelCanon BCI 16 2 x
Seriecode9818A002
Kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)2 x 7,5 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999243641

Goedkoopste Canon BCI 16 2 x 9818A002 inkt kopen december 2022

De inhoud (ml) van de 9818A002 cartridge is 2 x 7,5 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via webwinkels zoals replacedirect of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 9818A002 inktcartridges haal je in huis vanaf €20,75.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsmilieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste winkels waar je voordelig en snel 9818A002 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon BCI 16 2 x 9818A002 drie kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €22,83. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €20,75. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €10,38. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon BCI 16 2 x originele inkt€20,75
Canon BCI 16 2 x multipack (merkcartridge)€41,50
Canon BCI 16 2 x huismerk inkt * €10,38
Canon BCI 16 2 x huismerk duopack * €20,75
Prijslijst van de 9818A002 cartridge (multicolor) in december 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon BCI 16 2 x 9818A002 inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bci-16-2-x-9818a002-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 9818A002 inkt van Canon kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon BCI 16 2 x originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €20,75).

Canon BCI 16 2 x huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 9818A002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon BCI 16 2 x 9818A002 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante cartridge problemen in relatie tot Canon BCI 16 2 x 9818A002 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon BCI 16 2 x inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon BCI 16 2 x 9818A002 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €17,15 excl. de btw (wat neerkomt op €20,75 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je zo’n €41,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 9818A002 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €10,38) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 16 2 x huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 9818A002 alternatief inkopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De prijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon BCI 16 2 x 9818A002 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel in elkaar zetten. Ter controle probeer je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie