bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 24C 6882A002 drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon BCI 24C 6882A002 inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de meest populaire printshops voor goedkope cartridges. Artikel Canon BCI 24C met de kleur drie kleuren (multicolor) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Canon. Steeds meer leveranciers zoals Office Centre & Inktweb.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€14,50
Huismerk tarief€7,25
FabrikantCanon
ProductCanon BCI 24C
Productcode6882A002
Officiële kleurdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)15 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999007304

Goedkoopste Canon BCI 24C 6882A002 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6882A002 cartridge is 15 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. printershop of inktknaller.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten als Easy-ink en inktknaller.nl.
 • Originele 6882A002 inktcartridges haal je in huis vanaf €14,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via onze website vergelijk je de populairste verkopers waar je probleemloos en snel 6882A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 24C 6882A002 drie kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €15,95. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €14,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €7,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon BCI 24C originele inkt€14,50
Canon BCI 24C multipack (merkcartridge)€29,00
Canon BCI 24C huismerk inkt * €7,25
Canon BCI 24C huismerk duopack * €14,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6882A002 cartridge (multicolor) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon BCI 24C 6882A002 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
canon-bci-24c-6882a002-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 6882A002 inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon BCI 24C originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €14,50).

Canon BCI 24C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 6882A002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 24C 6882A002 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je alledaagse inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop met printen, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante printproblemen aangaande Canon BCI 24C 6882A002 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon BCI 24C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon BCI 24C 6882A002 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €11,98 excl. btw (dat is €14,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €29,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 6882A002 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €7,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 24C huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 6882A002 alternatief selecteren is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik de Canon BCI 24C 6882A002 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Nadien check je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie