bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 581PB 2107C001 foto blauw / foto cyaan cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon CLI 581PB 2107C001 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je toonaangevende printshops voor betaalbare cartridges. Artikel Canon CLI 581PB bedoeld voor de kleur foto blauw (foto cyaan) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Canon. Diverse printshops als o.a. Alleeninkt.nl en 123inkt faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€9,25
Huismerk tarieven€4,63
FabrikantCanon
ArtikelCanon CLI 581PB
Productcode2107C001
Kleur omschrijvingfoto blauw
Volume (ml)5,6 milliliter
Printvermogen1.660 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon CLI 581PB 2107C001 inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2107C001 cartridge is 5,6 milliliter. De printcapaciteit is 1.660 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. 112supplies & Staples zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. Vaak beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webshops als Officesavers & Office Centre.
 • Originele 2107C001 inktcartridges kosten je ongeveer €9,25.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Garamond.
 • Via onze website klik je direct door naar populaire shops waar je eenvoudig 2107C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon CLI 581PB 2107C001 foto blauw / foto cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €10,18. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €9,25. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €4,63. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 581PB originele inkt€9,25
Canon CLI 581PB multipack (merkcartridge)€18,50
Canon CLI 581PB huismerk inkt * €4,63
Canon CLI 581PB huismerk duopack * €9,25
Geschatte prijzen van de 2107C001 cartridge (foto cyaan) in februari 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon CLI 581PB 2107C001 inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-cli-581pb-2107c001-foto-blauw-foto-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 2107C001 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CLI 581PB originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €9,25).

Canon CLI 581PB huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2107C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 581PB 2107C001 foto blauw / foto cyaan huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de foto blauw inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het plasticje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare cartridge problemen in relatie tot Canon CLI 581PB 2107C001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon CLI 581PB inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 581PB 2107C001 bedoeld voor de kleur foto blauw (foto cyaan) cartridge is om en nabij de €7,64 excl. de btw (dat maakt €9,25 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €18,50. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 2107C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,63) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het kapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is het Canon CLI 581PB huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 2107C001 alternatief proberen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik de Canon CLI 581PB 2107C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je het product met elkaar verbinden. Tenslotte controleer je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie