bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106PC 6625B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 106PC 6625B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest bekende webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 106PC met kleuromschrijving foto cyaan (foto blauw) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Flink wat verkooppunten zoals Paradigit of inktcartridge store verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€59,50
Huismerk prijs€29,75
MerkCanon
TypeCanon PFI 106PC
Seriecode6625B001
Kleurcodefoto cyaan
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4960999909547

Goedkoopste Canon PFI 106PC 6625B001 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 6625B001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via shops als Inktweb.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 6625B001 inktcartridges koop je vanaf €59,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de populairste verkopers waar je snel en simpel 6625B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 106PC 6625B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €65,45. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €59,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €29,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 106PC originele inkt€59,50
Canon PFI 106PC multipack (merkcartridge)€119,00
Canon PFI 106PC huismerk inkt * €29,75
Canon PFI 106PC huismerk duopack * €59,50
Overzicht met prijzen van de 6625B001 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Snel Canon PFI 106PC 6625B001 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Action, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Ebay, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-106pc-6625b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6625B001 inkt van Canon kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 106PC originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €59,50).

Canon PFI 106PC huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 6625B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 106PC 6625B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze foto cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen m.b.t. Canon PFI 106PC 6625B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Canon PFI 106PC inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 106PC 6625B001 bedoeld voor de kleur foto cyaan (foto blauw) cartridge is gewoonlijk €49,17 excl. btw (dus €59,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €119,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6625B001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 106PC huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6625B001 alternatief kopen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig oplossen.

Kan ik de Canon PFI 106PC 6625B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf check je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie