bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 6PC 4709A002 foto cyaan / foto blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon BCI 6PC 4709A002 inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je erkende webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon BCI 6PC met de kleur foto cyaan (foto blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal shops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€9,50
Huismerk vanafprijs€4,75
LeverancierCanon
SoortCanon BCI 6PC
Seriecode4709A002
Kleur omschrijvingfoto cyaan
Inhoud (ml)13 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999864730

Goedkoopste Canon BCI 6PC 4709A002 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 4709A002 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of Office Centre zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij webshops als Easy-ink of Paradigit.
 • Originele 4709A002 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €9,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je de betrouwbaarste winkels waar je voordelig en snel 4709A002 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon BCI 6PC 4709A002 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €10,45. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €9,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €4,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 6PC originele inkt€9,50
Canon BCI 6PC multipack (merkcartridge)€19,00
Canon BCI 6PC huismerk inkt * €4,75
Canon BCI 6PC huismerk duopack * €9,50
Geschatte prijzen van de 4709A002 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Direkt Canon BCI 6PC 4709A002 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
canon-bci-6pc-4709a002-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 4709A002 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon BCI 6PC originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €9,50).

Canon BCI 6PC huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 4709A002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon BCI 6PC 4709A002 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je de meest gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante issues aangaande Canon BCI 6PC 4709A002 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon BCI 6PC inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon BCI 6PC 4709A002 met kleuromschrijving foto cyaan (foto blauw) cartridge is standaard zo’n €7,85 excl. btw (dus €9,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €19,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 4709A002 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon BCI 6PC huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 4709A002 alternatief gebruiken is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De prijs is aantrekkelijker en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon BCI 6PC 4709A002 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie