bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29PC 4876B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PGI 29PC 4876B001 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met geschikte printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon PGI 29PC met de kleur foto cyaan (foto blauw) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Canon. Verschillende aanbieders als o.a. Vikingdirect.nl of 123inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€23,25
Huismerk prijzen€11,63
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 29PC
Productnummer4876B001
Kleurcodefoto cyaan
Volume (ml)ml onbekend
Capaciteit1.445 prints
EAN-code4960999682044

Goedkoopste Canon PGI 29PC 4876B001 inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de 4876B001 cartridge is ml onbekend. De printomvang is 1.445 prints . Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. Officesavers en Staples zijn goede adressen voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij winkels als printershop of Office Centre.
 • Originele 4876B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €23,25.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar de betrouwbaarste aanbieders waar je de beste 4876B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 29PC 4876B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €25,58. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €23,25. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €11,63. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 29PC originele inkt€23,25
Canon PGI 29PC multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29PC huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29PC huismerk duopack * €23,25
Prijstabel voor de 4876B001 cartridge (foto blauw) in december 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon PGI 29PC 4876B001 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pgi-29pc-4876b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 4876B001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PGI 29PC originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €23,25).

Canon PGI 29PC huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 4876B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 29PC 4876B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de foto cyaan inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder check je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het stukje tape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare problemen met betrekking tot Canon PGI 29PC 4876B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PGI 29PC inktcartridge ?
De prijs van een Canon PGI 29PC 4876B001 met kleuromschrijving foto cyaan (foto blauw) cartridge is ongeveer €19,21 excl. de btw (dat maakt €23,25 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €46,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 4876B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €11,63) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is het Canon PGI 29PC huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 4876B001 alternatief gebruiken is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon PGI 29PC 4876B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het patroon in elkaar klikken. Nadien controleer je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie