bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101PC 0887B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 101PC 0887B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je goede webshops voor spotgoedkope cartridges. Deze Canon PFI 101PC met kleurcode foto cyaan (foto blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Verschillende inktshops als bijv. Handyman.nl en Inktwereld.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€64,50
Huismerk prijs€32,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 101PC
Artikelnummer0887B001
Kleur omschrijvingfoto cyaan
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999299693

Goedkoopste Canon PFI 101PC 0887B001 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 0887B001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan in de winkel. Officesavers of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven als Sneltoner.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele 0887B001 inktcartridges koop je vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar gespecialiseerde webshops waar je goedkoop en eenvoudig 0887B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 101PC 0887B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €64,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €32,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 101PC originele inkt€64,50
Canon PFI 101PC multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101PC huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101PC huismerk duopack * €64,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 0887B001 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Direkt Canon PFI 101PC 0887B001 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Ons advies: bezoek een een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-101pc-0887b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0887B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 101PC originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €64,50).

Canon PFI 101PC huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 0887B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 101PC 0887B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto cyaan inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot Canon PFI 101PC 0887B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 101PC inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 101PC 0887B001 met kleurcode foto cyaan (foto blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €53,31 excl. btw (dus €64,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking wenst moet je denken aan €129,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0887B001 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €32,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 101PC huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 0887B001 alternatief kiezen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De kostprijs is lager en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Hoe werkt de Canon PFI 101PC 0887B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je alles in elkaar zetten. Nadien probeer je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie