bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206PC 5307B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 206PC 5307B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. De Canon PFI 206PC met de kleur foto cyaan (foto blauw) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Canon. Velerlei aanbieders als bijv. Printabout.nl en printershop faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€123,50
Huismerk vanafprijs€61,75
FabrikantCanon
ArtikelCanon PFI 206PC
Productcode5307B001
Kleur omschrijvingfoto cyaan
Inhoud (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999787572

Goedkoopste Canon PFI 206PC 5307B001 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 5307B001 cartridge is 300 milliliter. De printomvang is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkooppunten zoals Inkt.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 5307B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €123,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar populaire winkels waar je zonder gedoe 5307B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 206PC 5307B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €135,85. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €123,50. De beste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €61,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 206PC originele inkt€123,50
Canon PFI 206PC multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206PC huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206PC huismerk duopack * €123,50
Overzicht met prijzen van de 5307B001 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Vandaag nog Canon PFI 206PC 5307B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-206pc-5307b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 5307B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 206PC originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Canon PFI 206PC huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het 5307B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 206PC 5307B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder vind je bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende cartridge problemen m.b.t. Canon PFI 206PC 5307B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 206PC inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 206PC 5307B001 met kleuromschrijving foto cyaan (foto blauw) cartridge is doorgaans +/- €102,07 excl. btw (dat is €123,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €247,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 5307B001 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €61,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PFI 206PC huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 5307B001 alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 206PC 5307B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor koop je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Als afronding probeer je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie