bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 72PC 6407B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 72PC 6407B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de populairste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PGI 72PC met kleurcode foto cyaan (foto blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat inktwebshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl & bol.com bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€10,75
Huismerk prijzen€5,38
MerkCanon
TypeCanon PGI 72PC
Seriecode6407B001
Officiële kleurfoto cyaan
Volume (ml)14 milliliter
Effectiviteit351 prints
EAN4960999902203

Goedkoopste Canon PGI 72PC 6407B001 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6407B001 cartridge is 14 milliliter. De intensiteit is 351 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. Bol.com of Totaalinkt.shop zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals printershop & Printabout.nl.
 • Originele 6407B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,75.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6407B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PGI 72PC 6407B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €11,83. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €10,75. De gunstige optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €5,38. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 72PC originele inkt€10,75
Canon PGI 72PC multipack (merkcartridge)€21,50
Canon PGI 72PC huismerk inkt * €5,38
Canon PGI 72PC huismerk duopack * €10,75
Overzicht met prijzen van de 6407B001 cartridge (foto blauw) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Vandaag nog Canon PGI 72PC 6407B001 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pgi-72pc-6407b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6407B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PGI 72PC originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €10,75).

Canon PGI 72PC huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 6407B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PGI 72PC 6407B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de foto cyaan inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel vind je gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende cartridge problemen met de Canon PGI 72PC 6407B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Canon PGI 72PC inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PGI 72PC 6407B001 met de kleur foto cyaan (foto blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €8,88 excl. btw (dat betekent €10,75 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €21,50. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 6407B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,38) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PGI 72PC huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6407B001 alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je vaak eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 72PC 6407B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. In dat geval koop je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Als afronding check je of de gekloonde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie