bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706PC 6685B001 foto cyaan / foto blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 706PC 6685B001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je erkende winkels voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 706PC bedoeld voor de kleur foto cyaan (foto blauw) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit originele patronen van Canon. Heel wat inktshops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Officesavers hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€242,50
Huismerk prijzen€121,25
FabrikantCanon
ModelCanon PFI 706PC
Artikelcode6685B001
Kleur beschrijvingfoto cyaan
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4960999910741

Goedkoopste Canon PFI 706PC 6685B001 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de 6685B001 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij winkels als Inktweb.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 6685B001 inktcartridges koop je online vanaf €242,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire inktaanbieders waar je goedkope 6685B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 706PC 6685B001 foto cyaan / foto blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €266,75. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €242,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €121,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 706PC originele inkt€242,50
Canon PFI 706PC multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706PC huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706PC huismerk duopack * €242,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6685B001 cartridge (foto blauw) in februari 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Gemakkelijk Canon PFI 706PC 6685B001 inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Onze tip: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-706pc-6685b001-foto-cyaan-foto-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6685B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 706PC originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €242,50).

Canon PFI 706PC huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 6685B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 706PC 6685B001 foto cyaan / foto blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene issues bij de Canon PFI 706PC 6685B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 706PC inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 706PC 6685B001 met de kleur foto cyaan (foto blauw) cartridge is standaard zo’n €200,41 excl. de btw (dat is €242,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt moet je denken aan €485,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 6685B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €121,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Canon PFI 706PC huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 6685B001 alternatief selecteren is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is interessanter en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je meestal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 706PC 6685B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles opnieuw assembleren. Achteraf check je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie