bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende winkels voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon BCI 15C 2 x met de kleur drie kleuren (multicolor) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Canon. Heel wat webshops zoals Inkt-bestellen.nl of Officesavers verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€29,75
Huismerk prijzen€14,88
FabrikantCanon
TypeCanon BCI 15C 2 x
Artikelnummer8191A002AA
Kleurdrie kleuren
Volume (ml)2 x 7,5 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999174983

Goedkoopste Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 8191A002AA cartridge is 2 x 7,5 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. Inktweb.nl of Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Inkt.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 8191A002AA inktcartridges zijn te bestellen v.a. €29,75.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je bekende inktaanbieders waar je zonder gedoe 8191A002AA cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA drie kleuren / multicolor vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €32,73. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €29,75. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €14,88. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon BCI 15C 2 x originele inkt€29,75
Canon BCI 15C 2 x multipack (merkcartridge)€59,50
Canon BCI 15C 2 x huismerk inkt * €14,88
Canon BCI 15C 2 x huismerk duopack * €29,75
Geschatte prijzen van de 8191A002AA cartridge (multicolor) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Gelijk Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: ga naar een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Action, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-bci-15c-2-x-8191a002aa-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 8191A002AA inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon BCI 15C 2 x originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je voorkomt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €29,75).

Canon BCI 15C 2 x huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 8191A002AA huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de drie kleuren inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder tref je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het stukje tape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare printproblemen met betrekking tot Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon BCI 15C 2 x inktcartridge ?
De prijs van een Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €24,59 excl. btw (wat neerkomt op €29,75 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €59,50. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 8191A002AA dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €14,88) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon BCI 15C 2 x huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 8191A002AA alternatief kiezen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon BCI 15C 2 x 8191A002AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles in elkaar zetten. Achteraf test je uit of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie