bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 3eC 4480A002 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon BCI 3eC 4480A002 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende aanbieders voor goedkope cartridges. Het artikel Canon BCI 3eC met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Flink wat verkooppunten als Inktbaas.nl of 123inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€7,50
Huismerk prijs€3,75
MerkCanon
SoortCanon BCI 3eC
Productnummer4480A002
Kleurcyaan
Inhoud (ml)13 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4960999865294

Goedkoopste Canon BCI 3eC 4480A002 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 4480A002 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via leveranciers als Inktshop.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 4480A002 inktcartridges haal je in huis vanaf €7,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar de populairste verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 4480A002 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon BCI 3eC 4480A002 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €8,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €7,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €3,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon BCI 3eC originele inkt€7,50
Canon BCI 3eC multipack (merkcartridge)€15,00
Canon BCI 3eC huismerk inkt * €3,75
Canon BCI 3eC huismerk duopack * €7,50
Tabel met prijzen voor de 4480A002 cartridge (blauw) in december 2022. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon BCI 3eC 4480A002 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: ga naar een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-bci-3ec-4480a002-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 4480A002 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon BCI 3eC originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €7,50).

Canon BCI 3eC huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 4480A002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon BCI 3eC 4480A002 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare issues met de Canon BCI 3eC 4480A002 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon BCI 3eC inktcartridge ?
De prijs van een Canon BCI 3eC 4480A002 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €6,20 excl. btw (dat betekent €7,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je ongeveer €15,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 4480A002 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €3,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon BCI 3eC huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 4480A002 alternatief nemen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon BCI 3eC 4480A002 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie