bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29C 4873B001 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 29C 4873B001 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PGI 29C met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Veel inktwebshops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Sneltoner.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€23,25
Huismerk tarieven€11,63
LeverancierCanon
ArtikelCanon PGI 29C
Seriecode4873B001
Kleurcyaan
Volume (ml)ml onbekend
Printomvang1.940 prints
EAN-nummer4960999681986

Goedkoopste Canon PGI 29C 4873B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 4873B001 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 1.940 prints . Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl of Office Centre zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. Meestal hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops zoals Go4inkt en Paradigit.
 • Originele 4873B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €23,25.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Courier of Garamond.
 • Via ons platform vergelijk je de populairste leveranciers waar je eenvoudig 4873B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 29C 4873B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €25,58. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €23,25. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €11,63. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 29C originele inkt€23,25
Canon PGI 29C multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29C huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29C huismerk duopack * €23,25
Prijsoverzicht van de 4873B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Gelijk Canon PGI 29C 4873B001 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pgi-29c-4873b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 4873B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PGI 29C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €23,25).

Canon PGI 29C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 4873B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 29C 4873B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je bekende cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het kapje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte inktproblemen in relatie tot Canon PGI 29C 4873B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PGI 29C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PGI 29C 4873B001 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €19,21 excl. de btw (dat is €23,25 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €46,50. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 4873B001 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €11,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PGI 29C huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 4873B001 alternatief proberen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon PGI 29C 4873B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Als afronding probeer je of de gekloonde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie