bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 703C 2964B001 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 703C 2964B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de betrouwbaarste leveranciers voor goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 703C met kleurcode cyaan (blauw) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Canon. Flink wat printwinkels als printerinktshop.nl of bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€209,50
Huismerk tarief€104,75
FabrikantCanon
SoortCanon PFI 703C
Productcode2964B001
Officiële kleurcyaan
Volume (ml)700 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4960999579986

Goedkoopste Canon PFI 703C 2964B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2964B001 cartridge is 700 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webshops zoals 112supplies en Printabout.nl.
 • Originele 2964B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €209,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. draft mode) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 2964B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 703C 2964B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €230,45. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €209,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €104,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 703C originele inkt€209,50
Canon PFI 703C multipack (merkcartridge)€419,00
Canon PFI 703C huismerk inkt * €104,75
Canon PFI 703C huismerk duopack * €209,50
Tabel met prijzen voor de 2964B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Vandaag nog Canon PFI 703C 2964B001 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Handyman, Bruna, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-703c-2964b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2964B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 703C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €209,50).

Canon PFI 703C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 2964B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 703C 2964B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen met de Canon PFI 703C 2964B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 703C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 703C 2964B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €173,14 excl. btw (€209,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt liggen de kosten op zo’n €419,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 2964B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €104,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 703C huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 2964B001 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is voordeliger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Canon PFI 703C 2964B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je het product terugzetten in originele staat. Achteraf achterhaal je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie