bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 9C 1035B001 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PGI 9C 1035B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de beste verkooppunten voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PGI 9C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Diverse inktwebshops zoals bijvoorbeeld Paradigit en inktcartridge store verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€11,50
Huismerk verkoopprijs€5,75
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 9C
Artikelcode1035B001
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)14 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999357188

Goedkoopste Canon PGI 9C 1035B001 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 1035B001 cartridge is 14 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl of printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij bedrijven zoals Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 1035B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €11,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. lage kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je geschikte verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 1035B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 9C 1035B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €12,65. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €11,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €5,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 9C originele inkt€11,50
Canon PGI 9C multipack (merkcartridge)€23,00
Canon PGI 9C huismerk inkt * €5,75
Canon PGI 9C huismerk duopack * €11,50
Tabel met prijzen voor de 1035B001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon PGI 9C 1035B001 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pgi-9c-1035b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 1035B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 9C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €11,50).

Canon PGI 9C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1035B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 9C 1035B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel zie je gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare issues in relatie tot Canon PGI 9C 1035B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Canon PGI 9C inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 9C 1035B001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €9,50 excl. de btw (dat betekent €11,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je ongeveer €23,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 1035B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,75) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PGI 9C huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1035B001 alternatief inkopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 9C 1035B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie