bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1401C 7569A001 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon BCI 1401C 7569A001 inktcartridge? Op deze webpagina tref je toonaangevende webshops voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Canon BCI 1401C met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Veel inktshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Sneltoner.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€43,50
Huismerk vanafprijs€21,75
FabrikantCanon
TypeCanon BCI 1401C
Seriecode7569A001
Kleurcyaan
Volume (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4960999171746

Goedkoopste Canon BCI 1401C 7569A001 inkt kopen oktober 2023

De hoeveelheid (ml) van de 7569A001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkopers als Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 7569A001 inktcartridges kosten je ongeveer €43,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsconceptmodus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende verkopers waar je moeiteloos 7569A001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon BCI 1401C 7569A001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €47,85. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €43,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €21,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon BCI 1401C originele inkt€43,50
Canon BCI 1401C multipack (merkcartridge)€87,00
Canon BCI 1401C huismerk inkt * €21,75
Canon BCI 1401C huismerk duopack * €43,50
Prijsoverzicht van de 7569A001 cartridge (blauw) in oktober 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon BCI 1401C 7569A001 inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben vaak een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
canon-bci-1401c-7569a001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 7569A001 inkt van Canon bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon BCI 1401C originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €43,50).

Canon BCI 1401C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 7569A001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 1401C 7569A001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder check je de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte inktproblemen in relatie tot Canon BCI 1401C 7569A001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Canon BCI 1401C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon BCI 1401C 7569A001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €35,95 excl. btw (dat betekent €43,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €87,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 7569A001 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €21,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Canon BCI 1401C huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 7569A001 alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is lager en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon BCI 1401C 7569A001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je het product in elkaar zetten. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie