bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 030C 3490C001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 030C 3490C001 inktcartridge? Op deze website bieden wij de beste webshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 030C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat verkopers als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€47,50
Huismerk tarieven€23,75
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 030C
Productcode3490C001
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)55 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code4549292132939

Goedkoopste Canon PFI 030C 3490C001 inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de 3490C001 cartridge is 55 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl en Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webwinkels als Inkt.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 3490C001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €47,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je populaire verkooppunten waar je snel en simpel 3490C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 030C 3490C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €52,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €47,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €23,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 030C originele inkt€47,50
Canon PFI 030C multipack (merkcartridge)€95,00
Canon PFI 030C huismerk inkt * €23,75
Canon PFI 030C huismerk duopack * €47,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3490C001 cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 030C 3490C001 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als in de retail. Belangrijk: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-030c-3490c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 3490C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 030C originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €47,50).

Canon PFI 030C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 3490C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 030C 3490C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder staan bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Canon PFI 030C 3490C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 030C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 030C 3490C001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €39,26 excl. de btw (€47,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt kost het ongeveer €95,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 3490C001 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €23,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het plasticje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 030C huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 3490C001 alternatief nemen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 030C 3490C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien test je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie