bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100C 0851C001 cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 1100C 0851C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij goede verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 1100C met de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld inktknaller.nl of bol.com bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€75,50
Huismerk vanafprijs€37,75
MerkCanon
TypeCanon PFI 1100C
Productnummer0851C001
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)160 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code4549292049466

Goedkoopste Canon PFI 1100C 0851C001 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0851C001 cartridge is 160 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt of Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops zoals Inktshop.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 0851C001 inktcartridges koop je vanaf €75,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont & Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je de beste inktwebshops waar je moeiteloos 0851C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 1100C 0851C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €83,05. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €75,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €37,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 1100C originele inkt€75,50
Canon PFI 1100C multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100C huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100C huismerk duopack * €75,50
Prijslijst van de 0851C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PFI 1100C 0851C001 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Retailers: Handyman, Bruna, Hema, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-1100c-0851c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0851C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 1100C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €75,50).

Canon PFI 1100C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 0851C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 1100C 0851C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel zie je de meest gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante issues m.b.t. Canon PFI 1100C 0851C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 1100C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 1100C 0851C001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €62,40 excl. de btw (dat betekent €75,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €151,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 0851C001 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €37,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon PFI 1100C huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0851C001 alternatief bestellen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Deze kan je veelal zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 1100C 0851C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien test je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie