bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1300C 0812C001 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 1300C 0812C001 inktcartridge? Op deze webpagina tref je toonaangevende inktshops voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 1300C met de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Canon. Heel wat printshops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl & Officesavers verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk prijs€71,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 1300C
Seriecode0812C001
Officiële kleurcyaan
Volume (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4549292049312

Goedkoopste Canon PFI 1300C 0812C001 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 0812C001 cartridge is 330 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink & printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops als inktcartridge store of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 0812C001 inktcartridges haal je in huis vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (zoals printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 0812C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 1300C 0812C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €142,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €71,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 1300C originele inkt€142,50
Canon PFI 1300C multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 1300C huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 1300C huismerk duopack * €142,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 0812C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Gelijk Canon PFI 1300C 0812C001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-1300c-0812c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0812C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 1300C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €142,50).

Canon PFI 1300C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 0812C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 1300C 0812C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende problemen aangaande Canon PFI 1300C 0812C001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 1300C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 1300C 0812C001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. de btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €285,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer 0812C001 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het lipje los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 1300C huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 0812C001 alternatief kopen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 1300C 0812C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je alles in elkaar klikken. Als laatste probeer je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie