bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000C 0547C001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 1000C 0547C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je goede inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 1000C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de merkproducten van Canon. Meer en meer leveranciers als bijv. Inkt-bestellen.nl en Inktweb.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€42,50
Huismerk verkoopprijs€21,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 1000C
Productnummer0547C001
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)80 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4549292046373

Goedkoopste Canon PFI 1000C 0547C001 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0547C001 cartridge is 80 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel leveren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via webshops zoals Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele 0547C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €42,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je de populairste inktshops waar je snel en simpel 0547C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 1000C 0547C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €46,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €42,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €21,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 1000C originele inkt€42,50
Canon PFI 1000C multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000C huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000C huismerk duopack * €42,50
Overzicht met prijzen van de 0547C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PFI 1000C 0547C001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-1000c-0547c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0547C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 1000C originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €42,50).

Canon PFI 1000C huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 0547C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 1000C 0547C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante afdrukproblemen aangaande Canon PFI 1000C 0547C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon PFI 1000C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 1000C 0547C001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €35,12 excl. de btw (dus €42,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €85,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 0547C001 kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €21,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Canon PFI 1000C huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 0547C001 alternatief bestellen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dit soort storingen kan je veelal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 1000C 0547C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Als afronding probeer je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie