bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 2500XL C 9265B001 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PGI 2500XL C 9265B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je goede inktaanbieders voor voordelige cartridges. Deze Canon PGI 2500XL C met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal inktwebshops zoals Handyman.nl of Sneltoner.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€20,25
Huismerk verkoopprijs€10,13
LeverancierCanon
ArtikelCanon PGI 2500XL C
Artikelcode9265B001
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)19,3 milliliter
Capaciteit1.755 prints
EAN4549292004915

Goedkoopste Canon PGI 2500XL C 9265B001 inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de 9265B001 cartridge is 19,3 milliliter. De printcapaciteit is 1.755 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. replacedirect of Paradigit zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij webwinkels als Inktweb.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 9265B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €20,25.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze vergelijker vergelijk je betrouwbare webshops waar je voordelig en snel 9265B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PGI 2500XL C 9265B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €22,28. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €20,25. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €10,13. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 2500XL C originele inkt€20,25
Canon PGI 2500XL C multipack (merkcartridge)€40,50
Canon PGI 2500XL C huismerk inkt * €10,13
Canon PGI 2500XL C huismerk duopack * €20,25
Tabel met prijzen voor de 9265B001 cartridge (blauw) in oktober 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gemakkelijk Canon PGI 2500XL C 9265B001 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pgi-2500xl-c-9265b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 9265B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 2500XL C originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt frustrerende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €20,25).

Canon PGI 2500XL C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 9265B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 2500XL C 9265B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je alledaagse afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, haal alle cartridge uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene afdrukproblemen m.b.t. Canon PGI 2500XL C 9265B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Canon PGI 2500XL C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 2500XL C 9265B001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €16,74 excl. de btw (dat betekent €20,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert moet je denken aan €40,50. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 9265B001 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €10,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PGI 2500XL C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 9265B001 alternatief proberen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PGI 2500XL C 9265B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun jij het artikel met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie