bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 581C XXL 1995C001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CLI 581C XXL 1995C001 inktcartridge? Op deze pagina vind je de betrouwbaarste webshops voor voordelige cartridges. Het patroon Canon CLI 581C XXL met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Verschillende verkopers als bijvoorbeeld Paradigit of Inktshop.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€18,25
Huismerk prijs€9,13
MerkCanon
SoortCanon CLI 581C XXL
Serienummer1995C001
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)11,7 milliliter
Printcapaciteit830 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 581C XXL 1995C001 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 1995C001 cartridge is 11,7 milliliter. De capaciteit is 830 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels als Inktwereld.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 1995C001 inktcartridges koop je online vanaf €18,25.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de meest bekende inktwebshops waar je probleemloos en snel 1995C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon CLI 581C XXL 1995C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €20,08. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €18,25. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €9,13. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 581C XXL originele inkt€18,25
Canon CLI 581C XXL multipack (merkcartridge)€36,50
Canon CLI 581C XXL huismerk inkt * €9,13
Canon CLI 581C XXL huismerk duopack * €18,25
Tabel met prijzen voor de 1995C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Gelijk Canon CLI 581C XXL 1995C001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
canon-cli-581c-xxl-1995c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 1995C001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon CLI 581C XXL originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €18,25).

Canon CLI 581C XXL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het 1995C001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 581C XXL 1995C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende issues in relatie tot Canon CLI 581C XXL 1995C001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Canon CLI 581C XXL inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon CLI 581C XXL 1995C001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €15,08 excl. btw (dat betekent €18,25 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €36,50. Met een huismerk cartridge met het serienummer 1995C001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €9,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon CLI 581C XXL huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1995C001 alternatief kopen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLI 581C XXL 1995C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte test je uit of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie