bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 571C XL 0332C001AA cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CLI 571C XL 0332C001AA inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste inktshops voor betaalbare cartridges. De Canon CLI 571C XL bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meer en meer winkels als Inktbaas.nl en 112supplies verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€13,00
Huismerk prijzen€6,50
LeverancierCanon
TypeCanon CLI 571C XL
Productcode0332C001AA
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)10,8 milliliter
Printvermogen715 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 571C XL 0332C001AA inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de 0332C001AA cartridge is 10,8 milliliter. Het printvermogen is 715 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders als Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 0332C001AA inktcartridges koop je online vanaf €13,00.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende leveranciers waar je probleemloos en snel 0332C001AA cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon CLI 571C XL 0332C001AA cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €14,30. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €13,00. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €6,50. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon CLI 571C XL originele inkt€13,00
Canon CLI 571C XL multipack (merkcartridge)€26,00
Canon CLI 571C XL huismerk inkt * €6,50
Canon CLI 571C XL huismerk duopack * €13,00
Tabel met de geschatte prijzen van de 0332C001AA cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon CLI 571C XL 0332C001AA inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze winkels bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-cli-571c-xl-0332c001aa-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0332C001AA inkt van Canon kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon CLI 571C XL originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €13,00).

Canon CLI 571C XL huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 0332C001AA huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon CLI 571C XL 0332C001AA cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder bekijk je gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene printproblemen met betrekking tot Canon CLI 571C XL 0332C001AA inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Canon CLI 571C XL inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon CLI 571C XL 0332C001AA met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €10,74 excl. de btw (dat is €13,00 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €26,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 0332C001AA kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €6,50) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het kapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een Canon CLI 571C XL huismerk alternatief slim?
Het huismerk 0332C001AA alternatief kopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Kan ik de Canon CLI 571C XL 0332C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Hiervoor werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Nu kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding test je uit of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie