bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 571C 0386C001AA cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon CLI 571C 0386C001AA inktcartridge? Op deze webpagina vind je de populairste inktshops voor extra goedkope cartridges. Het patroon Canon CLI 571C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Heel wat inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€10,00
Huismerk prijs€5,00
LeverancierCanon
ModelCanon CLI 571C
Serienummer0386C001AA
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)6,5 milliliter
Printvermogen345 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 571C 0386C001AA inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 0386C001AA cartridge is 6,5 milliliter. De printcapaciteit is 345 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij aanbieders zoals Go4inkt en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 0386C001AA inktcartridges zijn te bestellen v.a. €10,00.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar betrouwbare leveranciers waar je goedkope 0386C001AA cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon CLI 571C 0386C001AA cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €11,00. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €10,00. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €5,00. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon CLI 571C originele inkt€10,00
Canon CLI 571C multipack (merkcartridge)€20,00
Canon CLI 571C huismerk inkt * €5,00
Canon CLI 571C huismerk duopack * €10,00
Tabel met prijzen voor de 0386C001AA cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon CLI 571C 0386C001AA inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Bruna, Hema, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-cli-571c-0386c001aa-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0386C001AA inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon CLI 571C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €10,00).

Canon CLI 571C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 0386C001AA huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon CLI 571C 0386C001AA cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. Canon CLI 571C 0386C001AA inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 571C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 571C 0386C001AA met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €8,26 excl. de btw (dus €10,00 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €20,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0386C001AA betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Canon CLI 571C huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 0386C001AA alternatief proberen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Deze kan je normaliter simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLI 571C 0386C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie