bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 320C 2891C001AA cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 320C 2891C001AA inktcartridge? Op deze website vind je geschikte aanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze Canon PFI 320C met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Steeds meer leveranciers als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of bol.com verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€105,50
Huismerk prijs€52,75
FabrikantCanon
ArtikelCanon PFI 320C
Artikelcode2891C001AA
Kleurcodecyaan
Volume (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Canon PFI 320C 2891C001AA inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2891C001AA cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij aanbieders zoals coolblue.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele 2891C001AA inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €105,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alseco-stand) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je erkende bedrijven waar je moeiteloos 2891C001AA cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 320C 2891C001AA cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €116,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €105,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €52,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 320C originele inkt€105,50
Canon PFI 320C multipack (merkcartridge)€211,00
Canon PFI 320C huismerk inkt * €52,75
Canon PFI 320C huismerk duopack * €105,50
Overzicht met prijzen van de 2891C001AA cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon PFI 320C 2891C001AA inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Ebay, Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-320c-2891c001aa-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2891C001AA inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 320C originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €105,50).

Canon PFI 320C huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 2891C001AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 320C 2891C001AA cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder zie je de meest voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het kapje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare printproblemen met de Canon PFI 320C 2891C001AA inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PFI 320C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 320C 2891C001AA met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €87,19 excl. de btw (dat betekent €105,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €211,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2891C001AA ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €52,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het kapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 320C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 2891C001AA alternatief inkopen is in de regel lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan merkinkt. Het tarief is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelf herstellen.

Hoe werkt de Canon PFI 320C 2891C001AA inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte achterhaal je of de budget Canon inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie