bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 29DGY 4870B001 donkergrijs / donkergrijs cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 29DGY 4870B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire verkooppunten voor goedkope cartridges. Artikel Canon PGI 29DGY met de kleur donkergrijs (donkergrijs) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Heel wat printshops zoals bijvoorbeeld Office Centre en Go4inkt faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€23,25
Huismerk tarieven€11,63
MerkCanon
ProductCanon PGI 29DGY
Productcode4870B001
Kleurendonkergrijs
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteit710 prints
EAN4960999681924

Goedkoopste Canon PGI 29DGY 4870B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 4870B001 cartridge is ml onbekend. De printomvang is 710 prints . De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops zoals inktcartridge store en inktknaller.nl.
 • Originele 4870B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €23,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alssnelle modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar geschikte aanbieders waar je de beste 4870B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 29DGY 4870B001 donkergrijs / donkergrijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort donkergrijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €25,58. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €23,25. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €11,63. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PGI 29DGY originele inkt€23,25
Canon PGI 29DGY multipack (merkcartridge)€46,50
Canon PGI 29DGY huismerk inkt * €11,63
Canon PGI 29DGY huismerk duopack * €23,25
Overzicht met prijzen van de 4870B001 cartridge (donkergrijs) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PGI 29DGY 4870B001 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, de meeste voorraad en hanteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pgi-29dgy-4870b001-donkergrijs-donkergrijs-inktcartridge

Originele donkergrijze 4870B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PGI 29DGY originele donkergrijze inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van vervelende foutcodes. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €23,25).

Canon PGI 29DGY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 4870B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon PGI 29DGY 4870B001 donkergrijs / donkergrijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze donkergrijs inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder tref je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen aangaande Canon PGI 29DGY 4870B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PGI 29DGY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 29DGY 4870B001 met kleur donkergrijs (donkergrijs) cartridge is standaard zo’n €19,21 excl. de btw (dus €23,25 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €46,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 4870B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €11,63) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is een Canon PGI 29DGY huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 4870B001 alternatief nemen is in de regel lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is lager en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 29DGY 4870B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de donkergrijze inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Als laatste test je uit of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie