bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500XL C 9193B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 1500XL C 9193B001 inktcartridge? Op deze website vind je erkende printshops voor extra voordelige cartridges. Het product Canon PGI 1500XL C met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat webshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Inktshop.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€14,25
Huismerk prijs€7,13
LeverancierCanon
ModelCanon PGI 1500XL C
Serienummer9193B001
Kleurcyaan
Inhoud (ml)12 milliliter
Printomvang1.020 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500XL C 9193B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 9193B001 cartridge is 12 milliliter. De capaciteit is 1.020 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Paradigit zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels zoals Go4inkt of Inktdiscount.nl.
 • Originele 9193B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €14,25.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Garamond.
 • Via onze vergelijker check je erkende printwinkels waar je probleemloos en snel 9193B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 1500XL C 9193B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €15,68. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €14,25. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €7,13. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 1500XL C originele inkt€14,25
Canon PGI 1500XL C multipack (merkcartridge)€28,50
Canon PGI 1500XL C huismerk inkt * €7,13
Canon PGI 1500XL C huismerk duopack * €14,25
Tabel met prijzen voor de 9193B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon PGI 1500XL C 9193B001 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en bieden tevens een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Bruna, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pgi-1500xl-c-9193b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 9193B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PGI 1500XL C originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €14,25).

Canon PGI 1500XL C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 9193B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 1500XL C 9193B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop met printen, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante inktproblemen met de Canon PGI 1500XL C 9193B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Canon PGI 1500XL C inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PGI 1500XL C 9193B001 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €11,78 excl. de btw (dat betekent €14,25 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €28,50. Met een huismerk cartridge met het nummer 9193B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €7,13) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PGI 1500XL C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 9193B001 alternatief gebruiken is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is lager en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 1500XL C 9193B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Als check test je uit of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie