bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500C 9229B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 1500C 9229B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met geschikte printshops voor voordelige cartridges. Het artikel Canon PGI 1500C met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Meerdere verkooppunten als o.a. Vikingdirect.nl & coolblue.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€10,50
Huismerk verkoopprijs€5,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PGI 1500C
Seriecode9229B001
Kleurcyaan
Volume (ml)4,5 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500C 9229B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 9229B001 cartridge is 4,5 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkooppunten als bol.com of Printabout.nl.
 • Originele 9229B001 inktcartridges koop je vanaf €10,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je de populairste verkooppunten waar je goedkope 9229B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 1500C 9229B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €11,55. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €10,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €5,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 1500C originele inkt€10,50
Canon PGI 1500C multipack (merkcartridge)€21,00
Canon PGI 1500C huismerk inkt * €5,25
Canon PGI 1500C huismerk duopack * €10,50
Geschatte prijzen van de 9229B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PGI 1500C 9229B001 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren tevens een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pgi-1500c-9229b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 9229B001 inkt van Canon bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PGI 1500C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €10,50).

Canon PGI 1500C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 9229B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 1500C 9229B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare afdrukproblemen bij de Canon PGI 1500C 9229B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Canon PGI 1500C inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PGI 1500C 9229B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €8,68 excl. de btw (wat neerkomt op €10,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €21,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 9229B001 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon PGI 1500C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 9229B001 alternatief inkopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PGI 1500C 9229B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie