bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 581C 2103C001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon CLI 581C 2103C001 inktcartridge? Op deze website bieden wij erkende inktshops voor goedkope cartridges. Deze Canon CLI 581C met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Velerlei verkooppunten als printerinktshop.nl en Inktwereld.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€9,25
Huismerk prijs€4,63
LeverancierCanon
ProductCanon CLI 581C
Artikelcode2103C001
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)5,6 milliliter
Effectiviteit259 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 581C 2103C001 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 2103C001 cartridge is 5,6 milliliter. De intensiteit is 259 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl en Staples zijn prima printshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkooppunten zoals printershop & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 2103C001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €9,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Via ons platform vind je de populairste aanbieders waar je moeiteloos 2103C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon CLI 581C 2103C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €10,18. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €9,25. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €4,63. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 581C originele inkt€9,25
Canon CLI 581C multipack (merkcartridge)€18,50
Canon CLI 581C huismerk inkt * €4,63
Canon CLI 581C huismerk duopack * €9,25
Overzicht met prijzen van de 2103C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon CLI 581C 2103C001 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-cli-581c-2103c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2103C001 inkt van Canon kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon CLI 581C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €9,25).

Canon CLI 581C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 2103C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon CLI 581C 2103C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder tref je de meest voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante cartridge problemen bij de Canon CLI 581C 2103C001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon CLI 581C inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 581C 2103C001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €7,64 excl. de btw (wat neerkomt op €9,25 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €18,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 2103C001 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €4,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon CLI 581C huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 2103C001 alternatief gebruiken is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon CLI 581C 2103C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle achterhaal je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie