bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301C 1487B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 301C 1487B001 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je toonaangevende webshops voor extra goedkope cartridges. De Canon PFI 301C met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Veel aanbieders zoals printerinktshop.nl en replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk tarief€68,75
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 301C
Productcode1487B001
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0013803067576

Goedkoopste Canon PFI 301C 1487B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 1487B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan in de winkel. 123inkt & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven advies / service. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij winkels zoals 112supplies & inktknaller.nl.
 • Originele 1487B001 inktcartridges koop je vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Garamond.
 • Via onze vergelijker check je de meest bekende verkopers waar je zonder gedoe 1487B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 301C 1487B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €137,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €68,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 301C originele inkt€137,50
Canon PFI 301C multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301C huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301C huismerk duopack * €137,50
Geschatte prijzen van de 1487B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Snel Canon PFI 301C 1487B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als in de retail. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-301c-1487b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 1487B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 301C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €137,50).

Canon PFI 301C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 1487B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 301C 1487B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare afdrukproblemen met betrekking tot Canon PFI 301C 1487B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 301C inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 301C 1487B001 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €113,64 excl. btw (wat neerkomt op €137,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €275,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 1487B001 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €68,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon PFI 301C huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 1487B001 alternatief inkopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Canon PFI 301C 1487B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als afronding controleer je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie