bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1201C 7338A001 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon BCI 1201C 7338A001 inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je de populairste shops voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon BCI 1201C met kleurcode cyaan (blauw) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Velerlei leveranciers zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inkclub hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€47,50
Huismerk prijs€23,75
FabrikantCanon
ModelCanon BCI 1201C
Productnummer7338A001
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0013803008814

Goedkoopste Canon BCI 1201C 7338A001 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 7338A001 cartridge is 80 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Office Centre zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven zoals Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 7338A001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €47,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via dit portaal check je de betrouwbaarste printwinkels waar je probleemloos en snel 7338A001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon BCI 1201C 7338A001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €52,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €47,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €23,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon BCI 1201C originele inkt€47,50
Canon BCI 1201C multipack (merkcartridge)€95,00
Canon BCI 1201C huismerk inkt * €23,75
Canon BCI 1201C huismerk duopack * €47,50
Geschatte prijzen van de 7338A001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Vandaag nog Canon BCI 1201C 7338A001 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
canon-bci-1201c-7338a001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 7338A001 inkt van Canon bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon BCI 1201C originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt storende foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €47,50).

Canon BCI 1201C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 7338A001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon BCI 1201C 7338A001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de cyaan inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bekijk je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende issues met betrekking tot Canon BCI 1201C 7338A001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Canon BCI 1201C inktcartridge ?
De prijs van een Canon BCI 1201C 7338A001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €39,26 excl. btw (wat neerkomt op €47,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €95,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 7338A001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €23,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon BCI 1201C huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 7338A001 alternatief nemen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Canon BCI 1201C 7338A001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie