bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1431C 8970A001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon BCI 1431C 8970A001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste shops voor voordelige cartridges. Artikel Canon BCI 1431C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat shops als o.a. Mediamarkt.nl en Go4inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€53,50
Huismerk verkoopprijs€26,75
FabrikantCanon
ArtikelCanon BCI 1431C
Seriecode8970A001
Kleurencyaan
Volume (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0013803031409

Goedkoopste Canon BCI 1431C 8970A001 inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 8970A001 cartridge is 130 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Bol.com of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Inktweb.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 8970A001 inktcartridges koop je vanaf €53,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar geschikte verkooppunten waar je probleemloos en snel 8970A001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon BCI 1431C 8970A001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €58,85. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €53,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €26,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 1431C originele inkt€53,50
Canon BCI 1431C multipack (merkcartridge)€107,00
Canon BCI 1431C huismerk inkt * €26,75
Canon BCI 1431C huismerk duopack * €53,50
Prijstabel voor de 8970A001 cartridge (blauw) in februari 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gemakkelijk Canon BCI 1431C 8970A001 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en bieden meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bci-1431c-8970a001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 8970A001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon BCI 1431C originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Canon en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €53,50).

Canon BCI 1431C huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 8970A001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon BCI 1431C 8970A001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende problemen met de Canon BCI 1431C 8970A001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Canon BCI 1431C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon BCI 1431C 8970A001 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €44,21 excl. btw (wat neerkomt op €53,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je ongeveer €107,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 8970A001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €26,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon BCI 1431C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 8970A001 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Canon BCI 1431C 8970A001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun jij het artikel in elkaar klikken. Ter controle bekijk je of de nieuwe Canon inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie