bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 307C 9812B001 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 307C 9812B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij de meest bekende printshops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Canon PFI 307C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Canon. Veel verkooppunten als Alleeninkt.nl en Officesavers bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€114,50
Huismerk prijzen€57,25
MerkCanon
TypeCanon PFI 307C
Productcode9812B001
Kleurcyaan
Volume (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4549292022926

Goedkoopste Canon PFI 307C 9812B001 inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de 9812B001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Standaard beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via shops als coolblue.nl en Printabout.nl.
 • Originele 9812B001 inktcartridges koop je vanaf €114,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Garamond.
 • Via dit portaal klik je direct door naar populaire aanbieders waar je de beste 9812B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 307C 9812B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €125,95. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €114,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €57,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 307C originele inkt€114,50
Canon PFI 307C multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 307C huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 307C huismerk duopack * €114,50
Overzicht met prijzen van de 9812B001 cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PFI 307C 9812B001 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pfi-307c-9812b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 9812B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 307C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €114,50).

Canon PFI 307C huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 9812B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 307C 9812B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht staan de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante printproblemen bij de Canon PFI 307C 9812B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 307C inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 307C 9812B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €94,63 excl. de btw (€114,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €229,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 9812B001 kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €57,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 307C huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 9812B001 alternatief gebruiken is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 307C 9812B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Hiervoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als laatste test je uit of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie