bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 2500C 9301B001 cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PGI 2500C 9301B001 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktshops voor extra goedkope cartridges. De Canon PGI 2500C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Steeds meer leveranciers zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & inktcartridge store bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,50
Huismerk tarieven€7,75
FabrikantCanon
ProductCanon PGI 2500C
Serienummer9301B001
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)9,6 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4549292005295

Goedkoopste Canon PGI 2500C 9301B001 inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 9301B001 cartridge is 9,6 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en inktknaller.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij bedrijven als Officesavers & printerinktshop.nl.
 • Originele 9301B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €15,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar betrouwbare shops waar je goedkoop en eenvoudig 9301B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PGI 2500C 9301B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €17,05. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €15,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €7,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PGI 2500C originele inkt€15,50
Canon PGI 2500C multipack (merkcartridge)€31,00
Canon PGI 2500C huismerk inkt * €7,75
Canon PGI 2500C huismerk duopack * €15,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 9301B001 cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PGI 2500C 9301B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Advies van de specialist: bestel bij een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pgi-2500c-9301b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 9301B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PGI 2500C originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €15,50).

Canon PGI 2500C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 9301B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PGI 2500C 9301B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder check je veel voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop met printen, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende afdrukproblemen met de Canon PGI 2500C 9301B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon PGI 2500C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PGI 2500C 9301B001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €12,81 excl. de btw (dat betekent €15,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €31,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 9301B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon PGI 2500C huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 9301B001 alternatief inkopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is interessanter en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PGI 2500C 9301B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de vernieuwde Canon inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie