bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 710C 2355C001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 710C 2355C001 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je de populairste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Deze Canon PFI 710C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Verschillende verkooppunten als Alleeninkt.nl of Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€209,50
Huismerk tarief€104,75
MerkCanon
ArtikelCanon PFI 710C
Serienummer2355C001
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)700 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4549292098112

Goedkoopste Canon PFI 710C 2355C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2355C001 cartridge is 700 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktcartridge store & Paradigit zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via shops als 123inkt & printerinktshop.nl.
 • Originele 2355C001 inktcartridges kosten je ongeveer €209,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via deze site check je goede shops waar je moeiteloos 2355C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 710C 2355C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €230,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €209,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €104,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 710C originele inkt€209,50
Canon PFI 710C multipack (merkcartridge)€419,00
Canon PFI 710C huismerk inkt * €104,75
Canon PFI 710C huismerk duopack * €209,50
Tabel met prijzen voor de 2355C001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon PFI 710C 2355C001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben vaak een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-710c-2355c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2355C001 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 710C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €209,50).

Canon PFI 710C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 2355C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 710C 2355C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene issues met de Canon PFI 710C 2355C001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de Canon PFI 710C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 710C 2355C001 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €173,14 excl. btw (dat is €209,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €419,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 2355C001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €104,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 710C huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 2355C001 alternatief nemen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De prijs is interessanter en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Deze kan je normaal gesproken snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 710C 2355C001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle test je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie