bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 7500XL C 2791C001 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PGI 7500XL C 2791C001 inktcartridge? Op deze website bieden wij de populairste webshops voor betaalbare cartridges. Deze Canon PGI 7500XL C met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Flink wat printwinkels als bijvoorbeeld Staples & Sneltoner.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€167,50
Huismerk verkoopprijs€83,75
MerkCanon
SoortCanon PGI 7500XL C
Productnummer2791C001
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogen16.500 prints
EAN-nummer4549292118049

Goedkoopste Canon PGI 7500XL C 2791C001 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 2791C001 cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 16.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Paradigit zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele 2791C001 inktcartridges koop je vanaf €167,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via onze website check je gespecialiseerde webshops waar je probleemloos en snel 2791C001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 7500XL C 2791C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €184,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €167,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €83,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PGI 7500XL C originele inkt€167,50
Canon PGI 7500XL C multipack (merkcartridge)€335,00
Canon PGI 7500XL C huismerk inkt * €83,75
Canon PGI 7500XL C huismerk duopack * €167,50
Prijslijst van de 2791C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Snel Canon PGI 7500XL C 2791C001 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
canon-pgi-7500xl-c-2791c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2791C001 inkt van Canon kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PGI 7500XL C originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €167,50).

Canon PGI 7500XL C huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 2791C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 7500XL C 2791C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen aangaande Canon PGI 7500XL C 2791C001 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 7500XL C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PGI 7500XL C 2791C001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €138,43 excl. de btw (dat betekent €167,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €335,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2791C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €83,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PGI 7500XL C huismerk alternatief slim?
Een huismerk 2791C001 alternatief nemen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dit kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PGI 7500XL C 2791C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor dit klusje neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het product in elkaar zetten. Aansluitend check je of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie