bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 310C 2360C001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 310C 2360C001 inktcartridge? Op deze website vind je erkende leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PFI 310C met kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Canon. Flink wat winkels als bijv. Inktdiscount.nl of Inktwereld.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€114,50
Huismerk tarief€57,25
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 310C
Artikelcode2360C001
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4549292098198

Goedkoopste Canon PFI 310C 2360C001 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2360C001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij webshops als Go4inkt & Mediamarkt.nl.
 • Originele 2360C001 inktcartridges kosten je ongeveer €114,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld snel printen) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de meest populaire printwinkels waar je zonder gedoe 2360C001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 310C 2360C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €125,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €114,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €57,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 310C originele inkt€114,50
Canon PFI 310C multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 310C huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 310C huismerk duopack * €114,50
Prijsoverzicht van de 2360C001 cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Vandaag nog Canon PFI 310C 2360C001 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bezoek een een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-310c-2360c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2360C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 310C originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €114,50).

Canon PFI 310C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 2360C001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 310C 2360C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan algemene afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare printproblemen met betrekking tot Canon PFI 310C 2360C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 310C inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 310C 2360C001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €94,63 excl. btw (dat betekent €114,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je zo’n €229,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 2360C001 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €57,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het lipje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 310C huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 2360C001 alternatief aanschaffen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 310C 2360C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste check je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie