bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 110C 2365C001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 110C 2365C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste webshops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 110C met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Canon. Een groeiend aantal printwinkels als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Officesavers bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€72,50
Huismerk tarieven€36,25
MerkCanon
ArtikelCanon PFI 110C
Artikelcode2365C001
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)160 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4549292098242

Goedkoopste Canon PFI 110C 2365C001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2365C001 cartridge is 160 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. Officesavers & Printabout.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij aanbieders als 112supplies & Office Centre.
 • Originele 2365C001 inktcartridges koop je vanaf €72,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 2365C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 110C 2365C001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €79,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €36,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 110C originele inkt€72,50
Canon PFI 110C multipack (merkcartridge)€145,00
Canon PFI 110C huismerk inkt * €36,25
Canon PFI 110C huismerk duopack * €72,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2365C001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon PFI 110C 2365C001 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hebben tevens een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktspecialisten als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-110c-2365c001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2365C001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 110C originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutcodes. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €72,50).

Canon PFI 110C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 2365C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 110C 2365C001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel vind je de meest bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het kapje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante afdrukproblemen aangaande Canon PFI 110C 2365C001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Canon PFI 110C inktcartridge ?
De prijs van een Canon PFI 110C 2365C001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €59,92 excl. btw (dat is €72,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €145,00. Met een huismerk cartridge met de code 2365C001 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €36,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon PFI 110C huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 2365C001 alternatief proberen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 110C 2365C001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het product opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie