bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101C 0884B001 cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 101C 0884B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 101C met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Canon. Verschillende shops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl & 112supplies hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€64,50
Huismerk tarieven€32,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 101C
Artikelnummer0884B001
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN4960999299662

Goedkoopste Canon PFI 101C 0884B001 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 0884B001 cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als replacedirect & Printabout.nl.
 • Originele 0884B001 inktcartridges kosten je ongeveer €64,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede printshops waar je zonder gedoe 0884B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 101C 0884B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €64,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €32,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 101C originele inkt€64,50
Canon PFI 101C multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101C huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101C huismerk duopack * €64,50
Prijstabel voor de 0884B001 cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon PFI 101C 0884B001 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-101c-0884b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 0884B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 101C originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt geen last van vervelende storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €64,50).

Canon PFI 101C huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 0884B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 101C 0884B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel tref je gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Canon PFI 101C 0884B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de Canon PFI 101C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 101C 0884B001 met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €53,31 excl. de btw (€64,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €129,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 0884B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €32,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plasticje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop.

Is een Canon PFI 101C huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 0884B001 alternatief kopen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 101C 0884B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kan je het patroon opnieuw assembleren. Aansluitend achterhaal je of de budget Canon inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie