bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 303C 2959B001 cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 303C 2959B001 inktcartridge? Op deze website vind je toonaangevende printshops voor verrassend goedkope cartridges. De Canon PFI 303C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Velerlei aanbieders als bijv. Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€113,50
Huismerk prijs€56,75
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 303C
Productcode2959B001
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999579931

Goedkoopste Canon PFI 303C 2959B001 inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de 2959B001 cartridge is 300 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inkclub of Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij winkels zoals Sneltoner.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 2959B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €113,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via ons platform check je goede webshops waar je eenvoudig 2959B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 303C 2959B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €124,85. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €113,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €56,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PFI 303C originele inkt€113,50
Canon PFI 303C multipack (merkcartridge)€227,00
Canon PFI 303C huismerk inkt * €56,75
Canon PFI 303C huismerk duopack * €113,50
Prijsoverzicht van de 2959B001 cartridge (blauw) in december 2023. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Vandaag nog Canon PFI 303C 2959B001 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-303c-2959b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 2959B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 303C originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €113,50).

Canon PFI 303C huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 2959B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 303C 2959B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel tref je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het plasticje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende cartridge problemen bij de Canon PFI 303C 2959B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 303C inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 303C 2959B001 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €93,80 excl. btw (€113,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €227,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 2959B001 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €56,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 303C huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 2959B001 alternatief gebruiken is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 303C 2959B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte achterhaal je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie