bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206C 5304B001 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 206C 5304B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest populaire verkooppunten voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon PFI 206C met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Flink wat printwinkels als bijv. Inktdiscount.nl of bol.com verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€123,50
Huismerk tarief€61,75
MerkCanon
SoortCanon PFI 206C
Productnummer5304B001
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999787541

Goedkoopste Canon PFI 206C 5304B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 5304B001 cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com & Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. In de basis hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels als Inkclub & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 5304B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €123,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel printen) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de meest populaire inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 5304B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 206C 5304B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €135,85. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €123,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €61,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 206C originele inkt€123,50
Canon PFI 206C multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206C huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206C huismerk duopack * €123,50
Prijstabel voor de 5304B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Vandaag nog Canon PFI 206C 5304B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, de meeste voorraad en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-206c-5304b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 5304B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 206C originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €123,50).

Canon PFI 206C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 5304B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PFI 206C 5304B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je de beschermingstape verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte cartridge problemen met betrekking tot Canon PFI 206C 5304B001 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Canon PFI 206C inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 206C 5304B001 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €102,07 excl. btw (wat neerkomt op €123,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €247,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 5304B001 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €61,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het lipje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon PFI 206C huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 5304B001 alternatief proberen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 206C 5304B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar klikken. Als check controleer je of de gekloonde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie