bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42C 6385B001 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon CLI 42C 6385B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste shops voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon CLI 42C met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van Canon. Meerdere inktwebshops als Goedkoopprinten.nl of Inkclub verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,75
Huismerk tarieven€5,88
FabrikantCanon
ProductCanon CLI 42C
Artikelcode6385B001
Officiële kleurcyaan
Volume (ml)13 milliliter
Intensiteit600 prints
EAN-code4960999901725

Goedkoopste Canon CLI 42C 6385B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6385B001 cartridge is 13 milliliter. De capaciteit is 600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via shops als 112supplies en Inktbaas.nl.
 • Originele 6385B001 inktcartridges koop je online vanaf €11,75.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsminimale kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je gespecialiseerde inktshops waar je goedkope 6385B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 42C 6385B001 cyaan / blauw vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €12,93. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €11,75. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €5,88. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CLI 42C originele inkt€11,75
Canon CLI 42C multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42C huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42C huismerk duopack * €11,75
Prijslijst van de 6385B001 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Gelijk Canon CLI 42C 6385B001 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en bieden tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Handyman, Hema, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-cli-42c-6385b001-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 6385B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon CLI 42C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €11,75).

Canon CLI 42C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het 6385B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon CLI 42C 6385B001 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het kapje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte problemen met betrekking tot Canon CLI 42C 6385B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 42C inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 42C 6385B001 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €9,71 excl. de btw (dus €11,75 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt moet je denken aan €23,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6385B001 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,88) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop.

Is een Canon CLI 42C huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 6385B001 alternatief kopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon CLI 42C 6385B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor dit karwei bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie